Servicii
15399
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15399,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,hide_top_bar_on_mobile_header,transparent_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7
 

Servicii

CONȚINUT ȘI PRODUCȚIE VIDEO

Filmări în decor fizic

Cooking show-uri, podcast-uri, talkshow-uri… you name it 😊 Toate se pot filma în decorurile noastre existente sau în decoruri noi, construite la cerere.

Filmări în decor virtual

Green screen sau chroma din la Mindopoly este probably the best green screen in town. Și nu o spunem numai noi, ci o spun directorii de imagine care au filmat în studioul nostru.

Directing

Clienții noștri vin în studioul nostru fie cu echipe lor de producție video, fie lucrează cu echipa noastră, fie formăm o echipa mixtă. Iar ca un proiect sa iasă cum trebuie, are nevoie de implicarea unui regizor avizat. Count on us!

DOP

Studioul nostru este dotat cu lumini profesionale, dar pentru a pune lumina corectă într-o filmare e nevoie de un director de imagine cu experiență. Precum colegii noștri, desigur 😊

Edit video

Serviciile de producție video nu sunt complete fară editare. Iar noi avem cei mai buni și experimentați editori de imagine.

Motion graphics

Am putea avea un scris care se mișca pe ecran? Dar puteți face logo-ul acela să se rotească? Dar scris ca în Star Wars puteți face? Dar pe background putem avea grafice? Dar scrisuri? Yes, we can. Try us 😊

Graphic design

Nimic nu ne este străin atunci când vorbim despre concept grafice sau despre graphic design. Ne place sa ne jucam cu ideile, cu imaginile, sa inventam mesaje vizuale. Ne iese bine. Si repede, lucru foarte important in relatia cu partenerii nostri.

Scenario

Ideile noastre sau ale clienților prind contur în scenariile scrise de echipa Mindopoly. De la o idee aparent banală, putem scrie cea mai frumoasa poveste. That’s the idea!

Copywriting

Fie că vorbim despre copy pentru spoturi video sau audio, pentru filme de prezentare, pentru site-uri sau pentru reviste, vă puteți baza pe echipa noastră de copywriteri

Marketing de conținut

Strategie

Prin definiție, marketing de conținut înseamnă crearea de conținut scris, video, grafic sau audio care nu pune accent pe promovarea fățisă a unui brand. Cu aceasta se ocupă advertisingul 😊 Marketingul de conținut este mai degrabă la granița dintre publicitate și jurnalism. Exact ce ne place nouă să facem: conținut original, relevant și foarte bine targetat pentru un anumit public. În zilele noastre, strategia de marketing nu poate fi concepută fără o strategie de conținut coerentă și clară.

Concept și creație

Conținutul face parte din toate formele de marketing, nu trebuie privit separat. Iar conceputul și procesul de creație fac parte din conceptul general de comunicare a unui brand, fie că vorbit despre social media, SEO, ATL, BTL, online sau offline. Pe scurt, în loc să facem o prezentare de produs, serviciu sau activitate, mai bine oferim un informații relevante si corecte, într-un mod creativ și original, iar targetul căruia ne adresăm va fi un consumator informat și avizat.

Consultanță

Echipa noastră se ocupă de implementarea strategiei și a conceptelor de content marketing, însă lucrăm la fel de bine și cu echipe de marketing, comunicare și PR ale clienților nostri, cărora le oferim consultanță în acest domeniu.

Închiriere studio

Dacă vrei să lucrăm împreună, cu siguranță găsim cea mai potrivită varianță pentru proiectul tău.

Îți punem la dispoziție toate resursele studioului. De care ai nevoie și pe care le folosești este decizia ta.